Natuurstenen tegels

Elke natuursteen wordt door de specialisten van Diamant Natuursteen op maat gezaagd en wordt tevens vakkundig behandeld en afgewerkt. Kijk eens rustig rond op de site en laat u overtuigen van wat wij te bieden hebben. Wij geven u graag informatie over onze natuursteenproducten.

Vloerverwarming aanleggen

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt voorzien van vloerverwarming heeft u bij Diamant Natuursteeen veel mogelijkheden. Onze specialisten weten dat uw ondervloer en isolatie voor uw vloerverwarming erg belangrijk is. Zo kunt u de vloerverwarming op gegalvaniseerde draadstaalnetten laten monteren, hiermee heeft u de keuze om de ondervloer van 3mm dunne isolatiefolie te voorzien. Indien uw woning of bedrijfspand diverse opbouwhoogte heeft, zijn er diverse opties om dikkere vloerisolatie met een hogere isolatiewaarde te plaatsen.

Onderhoud natuurstenen vloeren

Nog steeds denken veel mensen dat natuursteen vloeren moeilijk te onderhoud is. Maar dit is beslist niet zo. Maar het is wel zo dat er verschillen zijn in onderhoud bij de diverse steensoorten. De specialisten van Diamant Natuursteen helpen u graag met beschermen en renoveren van uw marmer en tegelen.

Leggen van een Natuurstenen vloer

De kwaliteit van een natuurstenen vloer ligt aan de juiste verwerking. Dit kan met diverse mogelijkheden en op een aantal ondergronden. Het werken van een natuursteen vloer is ambachtelijk vakwerk en dus niet zomaar een klusje om zelf aan te beginnen. Diamant Natuursteen kan uw stenen vloer naar uw wens leggen.

Meer informatie?

Heeft u een vraag of wilt u een offerte? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Boenen van Natuursteen vloer

Wonen