keuken marmer

Natuursteen Keukenbladen

Welkom bij Diamant Natuursteen, uw betrouwbare partner voor topkwaliteit natuursteen keukenbladen.

Bent u op zoek naar een duurzame en elegante upgrade voor uw keuken? Zoek niet verder. Bij Diamant Natuursteen bieden we een uitgebreide selectie van natuursteen keukenbladen. Van chique Dekton tot tijdloos zwart graniet, onze bladen zijn de perfecte combinatie van robuustheid, functionaliteit en esthetiek.

Natuursteen van kwaliteitsmerken

Meer dan 150 kleuren en materialen mogelijk

Laat uw droomkeuken werkelijkheid worden

Bij Diamant Natuursteen streven we ernaar om uw droomkeuken werkelijkheid te maken. Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het kiezen van het juiste materiaal tot de installatie in uw keuken.

Of u nu op zoek bent naar een modern en strak design met Dekton of de voorkeur geeft aan de natuurlijke elegantie van zwart graniet, wij garanderen vakmanschap en precisie bij elk project dat we ondernemen.

Investeer in de duurzaamheid en schoonheid van natuursteen. Begin vandaag nog met het transformeren van uw keuken. Vraag nu een offerte aan en ontdek waarom zoveel klanten vertrouwen op Diamant Natuursteen voor hun keukenbladen. We kijken ernaar uit om u te helpen uw droomkeuken te creëren.

Prijzen

Dekton Bergen

180×60 cm = €711,-

Dekton Korso

180×60 cm = €630,-

Zwart Graniet

180×60 cm = €540,-

* kosten voor uitsparingen kookplaat, spoelbak (vlakbouw) en kraangat + €395,-
* kosten voor het inmeten, transport en montage + €350,-