Natuurstenen aanrechtbladen in Amsterdam

Aanrechtbladen AmsterdamNatuursteen is trendy, sfeervol en onderhoudsvriendelijk. Een mooie leef- en werkomgeving, die precies beantwoordt aan al uw wensen en ideeën is erg belangrijk. Het is dan ook vanzelfsprekend dat in en om uw huis of bedrijfsgebouw alleen de beste en mooiste materialen worden gebruikt.
Bent u bijvoorbeeld op zoek naar prachtige natuurstenen aanrechtbladen, dorpels, vensterbanken, tegels of tafels? Kom dan zeker langs bij Diamant Natuursteen & Bouwbedrijf te Amsterdam.

Vakwerk in één hand bij Diamant Natuursteen & Bouwbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, dat alle benodigde werkzaamheden professioneel verzorgt uit Amsterdam? Dat kan, maar wij staan voor u klaar in heel Nederland. Wij hebben een eigen werkplaats met zagerij en een breed team van deskundige natuursteenbewerkers, tegelszetters, stucadoors en schilders. Om u een beeld te geven van de werkzaamheden die wij verrichten, tonen wij hieronder enkele foto’s van onze werkplaats en werkvoorbereiding. Ook bij uw opdrachten kunt u altijd komen kijken hoe wij de onderdelen maken.

Meer weten over natuursteen uit Amsterdam?

In onze showroom en werkplaats vindt u voor aanrechtbladen een zeer uitgebreide assortiment aan soorten en kleuren en verder natuursteen voor alle toepassingen. Van natuurstenen en keramische tegels hebben wij een uniek assortiment door eigen importkanalen. Kom langs, vergelijk onze prijzen en kwaliteit en u bent zeker tevreden.

Offerte aanvragen

  • Hidden