Natuursteenbedrijf Eindhoven

Natuursteen EindhovenDiamand G en M Natuursteenbedrijf is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende werkzaamheden in en om uw huis. Ons bedrijf bestaat sinds 2001 en is inmiddels uitgegroeid.
Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt in Natuursteen uit Den Haag? Wij staan voor u klaar in heel Nederland. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Eindhoven.

Natuursteen Eindhoven uit ons eigen zagerij

Diamand G en M Natuursteenbedrijf uit Eindhoven en is een vertrouwd adres voor al uw voorkomende werkzaamheden in en om uw huis. Ons bedrijf bestaat sinds 2001 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming. Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van Natuursteen in Eindhoven leggen, timmerwerk, tegelzetten, stucwerken, schilderwerken en vloeren. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden.

Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen over Natuursteen uit Eindhoven, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Offerte aanvragen

  • Hidden